FXTRobomen (ФХТРобомен) - відгуки про унікального торгового робота, який стабільно заробляє — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

FXTRobomen (ФХТРобомен) - відгуки про унікального торгового робота, який стабільно заробляє

Фінтех і Картки
653
Привіт, шановні читачі. Отримання доходу на фінансових ринках дуже популярна тема сьогодні. З розвитком технічного прогресу і можливостей програмування трейдери стали автоматизувати процес торгівлі. І це стало двигуном прогресу. З’явилася велика кількість торгових роботів, які в автоматичному режимі ведуть торгівлю, практично виключаючи вплив людини.
Синхронна торгівля – проект компанії Телетрейд. ФХТРобомен-відгуки
У проекті “Синхронна торгівля” компанії Телетрейд з’явився трейдер, який торгує за допомогою робота ФХТРобомен. Відгуки про ФХТРобомен роботі відзначають його дуже хорошу прибутковість – від 10% до 30% в місяць. Синхронна торгівля з ФХТРобомен Телетрейд дозволяє копіювати в автоматичному режимі угоди цього унікального торгового робота. При цьому комісійні трейдера складають всього 20%. Зазвичай трейдери беруть не менше 30% від прибутку за свої послуги, так як фізично вони не можуть обслуговувати велику кількість рахунків. Відгуки про ФХТРобомен говорять про велику кількість підключень до цього трейдера, і за рахунок цього він може дозволити собі поставити комісію нижче. Синхронна торгівля працює по всьому світу і разом з ФХТРобомен Телетрейд допомагає інвесторам отримувати стабільно хороший прибуток.
FXTRobomen (ФХТРобомен) - відгуки про унікального торгового робота, який стабільно заробляє
Розробник робота – трейдер з 18 річним стажем роботи на ринку. За цей період трейдер на власному досвіді виявив закономірності в роботі ринку і переклав їх в автоматичну торгову систему – ФХТРобомен. Цей робот iснує в єдиному екземплярі і не продається ні за які гроші. Трейдер сам торгує за допомогою нього в проекті компанії Телетрейд “Синхронна торгівля”. ФХТРобомен відгуки говорять про стабiльну прибутковiсть цього робота вже протягом 4 років. Три з половиною роки робот прибутково торгував в проекті Майстер-інвест і вже 4 місяці в проекті “Синхронна торгівля”.
Це унікальний робот, який включає в себе 4 прибуткових торгових системи:
●відстеження трендових рухів під час зародження;
●система раннього оповіщення про завершення тенденцій;
●кластерний аналіз рівня волатильності;
●консервативний ризик-менеджмент на основі математичних моделей.
FXTRobomen (ФХТРобомен) - відгуки про унікального торгового робота, який стабільно заробляє
ФХТРобомен швидко адаптується під ринкову ситуацію
До складу ФХТРобомен входить програмний модуль, що дозволяє роботу швидко адаптуватися під мінливу ситуацію на ринку. Ця особливість робить робота унікальним і безпечним. За чотири роки робот стабільно заробляв і під час війни в Сирії, і в період Брексіта, і під час виборів Трампа. А ми знаємо, що подібного роду події дуже сильно впливають на ринок. Робот ж відмінно себе показав і заробив грошей на цих подiях.
Перевага торгівлі з роботом в тому, що у власника рахунку повний контроль. У будь-який момент часу можна відключитися від торгівлі, закрити угоду, змінити її параметри або навіть самостійно відкрити нову. Трейдер безпосередньо зацікавлений в доходності ФХТРобомен, так як він торгує з його допомогою на своєму рахунку своїми грошима.
FXTRobomen (ФХТРобомен) - відгуки про унікального торгового робота, який стабільно заробляє
Почни заробляти з ФХТРобомен. Центр Біржових Технологій – українська консалтингова компанія
У Центрі Біржових Технологій можна отримати консультацію по ФХТРобомен. Центр Біржових Технологій – це українська консалтингова компанія на фінансових ринках. Зараз даний робот є лідером за кількістю підключень в проекті “Синхронна торгівля”. Проект підтримує не більше 400 підключень до одного трейдеру. Проект дозволяє підключитися до ФХТРобомен з відносно невеликої суми за мірками інвестування. Поспішайте це зробити зараз, поки кількість підключень до ФХТРобомен не досягла свого ліміту!
За матеріалами:
TeleTrade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас