Проблеми з виробництвом Model 3 можуть бути серйознішими, ніж визнає Tesla — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Проблеми з виробництвом Model 3 можуть бути серйознішими, ніж визнає Tesla

Технології&Авто
929
Американський виробник електромобілів Tesla Inc. відчуває більш суттєві проблеми з випуском седанів Model 3, ніж компанія визнає публічно, повідомляє CNBC з посиланням на слова діючих і колишніх співробітників Tesla.
За словами працівників, проблеми пов’язані з тим, що батареї для електромобілів виробляються частково вручну, і штат співробітників заводу Gigafactory в Неваді не справляється з потоком робіт. Для того, щоб якось вирішити проблему і прискорити виробництво, Tesla довелося попросити партнера, японську Panasonic, виділити їй своїх співробітників для складання батарей.
Тим часом автоматизація процесу складання Model 3 є ключовим фактором для подальшого розвитку компанії. Планувалося, що цей седан стане першим масовим автомобілем Tesla – завдяки своїй невисокій вартості ($35 тис.) вже понад 400 тис. осіб розмістили на нього замовлення.
Представник Tesla повідомив CNBC, що ручне складання батарей не є секретом, і глава компанії Ілон Маск обговорював це питання в ході прес-конференції, присвяченій публікації звітності за третій квартал. Цей факт ніяк не позначається на якості або безпеки батарей.
На кінець 2017 року Tesla поставила клієнтам всього 2 тис. автомобілів, при цьому всі вони є поліпшеними і більш дорогими версіями Model 3. Станом на середину січня клієнти так і не отримали жодної базової машини.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас