У Порошенка в центрі Києва з'явиться свій Roshen Plaza — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Порошенка в центрі Києва з'явиться свій Roshen Plaza

Фондовий ринок
1546
Найбільша кондитерська фабрика Києва – Рошен, яка раніше носила ім’я Карла Маркса, перетвориться в Roshen Plaza.
Про це в інтерв’ю розповів президент і міноритарний акціонер корпорації Roshen В’ячеслав Москалевський.
“Вона потихеньку перетворюється на пам’ятник. У цьому році ми переїжджаємо в заводську будівлю, там буде офіс нашої компанії. Крім цього, ми хочемо дати цій фабриці нове життя. Умовна назва – Рошен Плаза”, – сказав він.
За його словами, територія фабрики повинна перетворитися в суспільний простір. Наприклад, в наступному році там хочуть відкрити безкоштовний каток.
“Через рік у цій будівлі відкриється магазин з постійно діючою маленькою лінією, щоб кожен бажаючий міг прийти і побачити, як роблять шоколад”, – каже він.
“Крім цього, ми хочемо створити там щось на зразок технічного музею або fab lab – невелику фабричну майстерню, де можна виготовляти якісь деталі на верстатах”, – зазначив Москалевський.
Однак, за його словами, поки корпорація ще знаходиться в пошуку концепції.
Глава Roshen також зазначив, що в центрі міста займатися виробництвом безглуздо, оскільки туди складно приїхати і складно виїхати.
Як відомо, президент Петро Порошенко є кінцевим бенефіціарним власником групи Roshen. Після вступу на посаду глави держави він найняв для продажу своїх активів інвестиційну компанію Rothschild і ICU.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас