Будівництвом українських доріг планує зайнятись компанія, яка побудувала трасу для Формули-1 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Будівництвом українських доріг планує зайнятись компанія, яка побудувала трасу для Формули-1

Фондовий ринок
851
Азербайджанське підприємство «АзВірт», відоме своїм багатим європейським досвідом, та високою якістю підрядних робіт, планує будувати дороги та об`єкти інфраструктури в Україні. Про це повідомляє прес-служба компанії.
Серед реалізованих компанією великих проектів в Азербайджані «хотілося б відзначити будівництво стратегічно важливих магістральних доріг в таких містах як Баку, Гянджі, Ленкорань, Закатала і Габала».
Як зазначили у компанії, окрім звання провідної компаній в будівельному секторі Азербайджану, «АзВірт» зарекомендував себе і за межами цієї кавказької країни. Зокрема, з 2012 р. дорожнє підприємство активно почало розширювати географію своєї діяльності на міжнародному рівні, будуючи дороги в ряді країн Центральної та Східної Європи.
Наприклад, в Сербії «AzVirt» збудував дороги з прекрасним полотном із дренажно-зливовими системами. Також в активі компанії «АзВірт» – збудована траса для Формули-1, по якій можна розганяти боліди до 350-ти кілометрів на годину. На сьогодні «АзВірт» відкрив свої філії вже у п`яти країнах, успішно реалізуючи там проекти з оновлення доріг та інфраструктури.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас