BMW випустить конкурента Tesla Model 3 із запасом ходу 700 км — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BMW випустить конкурента Tesla Model 3 із запасом ходу 700 км

Фондовий ринок
1665
Компанія BMW активно включилася в розробку електромобілів і вже запланувала випуск цілої лінійки моделей. Найочікуваніша з них — iNext — повинна стати прямим конкурентом Tesla Model 3. Як повідомляє Electrek, BMW заявила, що запас ходу iNext складе неймовірні 700 км.
У німецькій компанії ставлять під сумнів здатність Tesla виробляти Model 3 в потрібному обсязі за ціною $35 000. На думку представників BMW, саме iNext займе нішу, на яку претендує Model 3. Раніше повідомлялося, що нова модель, заснована на концепті Next 100, буде мати високий ступінь автоматизації і запас ходу до 500 км. Нова мета в 700 км набагато амбітніша.
BMW замовчує, на якому стандарті базується цей діапазон. Найчастіше компанія використовує стандарти NEDC, що може в результаті давати завищені цифри. Якщо це так, то збільшення запасу ходу iNext буде непоганим, але не видатним — особливо з урахуванням нових технологій, які неминуче з’являться до 2021 року, коли і передбачається запустити у виробництво новий електрокар.
Якщо ж оцінка буде грунтуватися не на NEDC, то поліпшення стане значним. Щоб досягти його, BMW потрібно буде використовувати новий тип батареї з підвищеною щільністю енергії. Інший варіант — встановлення більш великого і важкого акумулятора — менш ефективний.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас