Британська Rolls-Royce спростить бізнес — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британська Rolls-Royce спростить бізнес

Фондовий ринок
319
Британська промислова група Rolls-Royce Holdings Plc має намір спростити структуру бізнесу, скоротивши п’ять операційних підрозділів до трьох ключових.
Крім того, Rolls-Royce почала стратегічну оцінку операцій у сфері комерційних морських перевезень (Commercial Marine).
Згідно з планом Rolls-Royce, її бізнес буде сконцентровано у трьох основних підрозділах: продукція для цивільної авіації (Civil Aerospace), оборони (Defence) і енергосистем (Power Systems).
Операції у сфері суднобудування, в тому числі в сегменті атомних субмарин, увійдуть до складу оборонного підрозділу, операції у сфері цивільного атома – підрозділу енергосистем, йдеться в прес-релізі Rolls-Royce.
Це буде сприяти, зокрема, більш серйозній реструктуризації функцій у сфері підтримки та управління, відзначають в компанії.
“Ми очікуємо, що реструктуризація забезпечить додаткове скорочення витрат і допоможе нам покращити показники як ключових підрозділів, так і групи в цілому”, – йдеться в повідомленні Rolls-Royce.
Компанія знаходиться в процесі формування плану реструктуризації і оголосить його деталі 7 березня 2018 року, разом з публікацією фінансових результатів за 2017 рік.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас