Власників гаджетів Apple попередили про нову фішингову атаку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власників гаджетів Apple попередили про нову фішингову атаку

Технології&Авто
821
Користувачі гаджетів, вироблених американською компанією Apple, можуть стати жертвами нової фішингової атаки, повідомив розробник антивірусного програмного забезпечення ESET.
Як стало відомо експертам компанії ESET, мова йде про подвійну розсилк:у спочатку Ви можете отримувати лист про неіснуючу покупк учерез офіційний магазин App Store, де у вкладенні до листа додається квитанція про оплату, в якій міститься фішингове посилання на шкідливий сайт.
Одержувачам листа пропонується перейти по посиланню, якщо виникли проблеми із замовленням в магазині. Після цього одержувачу розсилки пропонується ввести свій Apple ID, а також пароль від нього, реквізити банківської картки, за допомогою якої здійснюються покупки в додатку.
У разі, якщо користувач виконує дії, зазначені в першому повідомленні, то на його поштову адресу приходить другий лист, що містить посилання на той же сайт. Тепер користувачеві пропонується підтвердити введені раніше дані.
Експерти ESET просять користувачів ігнорувати такі листи і повідомлення і не переходити за посиланнями, що містяться в схожих листах.
За матеріалами:
Прайм
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас