На поліграфкомбінаті вироблятимуть додатково 500 біометричних паспортів на годину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На поліграфкомбінаті вироблятимуть додатково 500 біометричних паспортів на годину

Казна та Політика
435
Поліграфкомбінат запустив додаткову лінію персоналізації біометричних закордонних паспортів (внесення до них персональних даних), що дозволить ліквідувати існуючу чергу за їх одержанням. Про це повідомляє прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі.
У вівторок, 16 січня, перший віце-прем’єр-міністр Степан Кубів перевірив запуск нового обладнання для нанесення персональних даних біометричних закордонних паспортів.
“Оскільки підприємство працює цілодобово і без вихідних в 3 зміни, то після запуску нової машини вони зможуть виробляти вдвічі більше документів. Зараз це 10 тис. паспортів на добу, а від сьогодні це буде 21 тис. на добу”, — сказав перший віце-прем’єр.
Нове обладнання — це система BookMaster One №351 від компанії ІАІ industrial systems B. V. вартістю 1,7 млн євро. Продуктивність нової системи становить 500 паспортів на годину, тобто близько 11 тис. паспортів на добу і 3,96 млн паспортів на рік.
“Зараз у черзі стоїть 775 тис. наборів персональних даних. Нове обладнання допоможе стабілізувати ситуацію з персоналізацією термінових документів протягом кількох місяців, і протягом наступних 2-3 місяців черга буде ліквідована”, — заявляють у відомстві.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас