Хакери викрали 400 тисяч доларів після злому криптовалютного гаманця BlackWallet — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хакери викрали 400 тисяч доларів після злому криптовалютного гаманця BlackWallet

Фінтех і Картки
671
Невідомі хакери викрали понад 400 тисяч доларів у криптовалюті Stellar lumens після злому криптовалютного гаманця BlackWallet.
За словами фахівця з кібербезпеки Кевіна Бомонта, зловмисники отримали контроль над DNS сервером BlackWallet (DNS) у вихідні та додали частину коду, завдяки дії якого будь-які транзакції, що перевищують 20 люменів, відправлялися на гаманець зловмисників.
Bleeping Computer повідомляє, що зловмисникам таким чином вдалося викрасти близько 670.000 люменів, що становить близько 444.000 доларів за курсом на час публікації статті.
Незабаром після крадіжки хакери почали переміщати фонди з гаманця, на який вони були зараховані спочатку. Тільки 100 люменів залишилося в гаманці о 19:30 в понеділок.
Користувач reddit, який назвався творцем гаманця Blackwallet, заявив, що його обліковий запис у хостинг-провайдера було скомпрометовано, що призвело до злому. Далі він заявив, що зв’язався зі своїм провайдером і попросив вимкнути сайт.
На даний момент сайт BlackWallet недоступний.
Творець сайту заявив, що велику кількість вкрадених коштів було відправлено на рахунок на криптовалютній біржі Bittrex. Поки неясно, чи заморозили Bittrex вкрадені кошти.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас