Радабанк продовжує співпрацювати з найкращими ВНЗ країни! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Радабанк продовжує співпрацювати з найкращими ВНЗ країни!

9
Сьогодні, 10.01.2018, в банку відбулася зустріч Голови Ревізійної комісії Городницького Ігоря Зіновійовича з Завідуючою кафедри «Грошового обігу і банківської справи» Дніпровського Університету митної справи та фінансів, доктором економічних наук Заруцькою Оленою Павлівною.
У ході зустрічі було досягнуто домовленостей про співпрацю, наданні допомоги в підготовці фахівців фінансових напрямків, проведенні відкритих лекцій та практичних занять на території Університету. А також РАДАБАНК відкрив свої двері для проходження практики та майбутнього стажування молодих фахівців. Заняття проведуть найкращі професіонали РАДАБАНК – практикуючі банкіри з багаторічним досвідом у фінансовій сфері. Крім усього перерахованого вище, студенти Університету отримають чудову можливість відвідати унікальну виставку монет і банкнот «Історія грошового обігу на території України», яка знаходиться на території РАДАБАНК і підкріплюється пізнавальною лекцією від Акціонера банку – Городницького Ігоря Зіновійовича.
РАДАБАНК радий привітати молодих фахівців і запропонувати відкриті вакансії для випускників економічних спеціальностей, а також забезпечити підтримку й навчання.
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас