Стратег з Волл-стріт Том Лі вважає, що біткойн «легко може подвоїтися в ціні» в 2018 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стратег з Волл-стріт Том Лі вважає, що біткойн «легко може подвоїтися в ціні» в 2018 році

Фінтех і Картки
4002
Том Лі, співзасновник і голова стратегічного напрямку в Fundstrat Global Advisors, впевнений, що ринок все ще переживає «процес ціноутворення» і прогнозує, що біткойн може легко подвоїтися в ціні в 2018 році.
Таку точку зору він висловив в інтерв’ю каналу CNBC.
Наприкінці листопада 2017 року Лі був так само оптимістичний щодо провідної криптовалюти, заохочуючи своїх клієнтів інвестувати, і, ймовірно, багато хто на цьому непогано заробив.
У серпні 2017 року Лі впевнено передбачив, що до кінця 2017 року ціна на біткойн перевищить 6000 доларів, але його прогноз не справдився, оскільки біткойн досяг 10000 доларів вже до кінця листопада 2017 року.
Свій прогноз він засновує на стійкому зростанні в першому кварталі 2018 року, Лі передбачає, що біткойн цілком може перевершити максимуми, що спостерігалися в кінці 2017 року.
Ми думаємо, що до середини 2018 року ціна на біткойн цілком може дійти до 20000 доларів. Якщо біткойн дійсно зможе наблизитися до цього рівня в першій половині цього року, я думаю, що в другій половині 2018 року ціна перевершить і цей рівень. Тому я вважаю, що біткойн – це все одно те, що вам потрібно.
Лі також вважає, що молоде покоління з більшою ймовірністю буде інвестувати в біткойн в довгостроковій перспективі, на відміну від старших поколінь, які віддають перевагу золоту як інвестиційному продукту:
Ми як і раніше вважаємо, що найкраще ставитися до біткойна, особливо в довгостроковій перспективі, як до ціннісного активу. Оскільки мілленіали стають основновним поколінням, яке генерує дохід, то вони цілком можуть його використовувати як заміну золота. Якщо біткойну вдасться відхопити хоча б 5% від ринку золота, то ціна на нього зросте до 50000 доларів.
Незважаючи на період жорсткої волатильності, який триває останні кілька тижнів, великі традиційні фінансові установи також демонструють оптимістичний настрій по відношенню до криптовалют.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас