Fisker представила електрокар з дверима-метеликами і блискавичною зарядкою (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Fisker представила електрокар з дверима-метеликами і блискавичною зарядкою (фото)

Технології&Авто
701
Компанія Fisker, заснована Хенріком Фіскером, представила прототип електрокара EMotion. Презентація моделі відбулася на виставці споживчої електроніки CES, яка зараз проходить в Лас-Вегасі.
Седан Fisker EMotion побудований на карбон-алюмінієвій платформі і оснащений дверима-метеликами – передні і задні двері піднімаються вгору. Довжина моделі становить 5085 міліметрів, висота – 1 465, а колісна база дорівнює 3018 міліметрів.
Машина оснащена літій-іонною батареєю ємністю 143 кіловат-години, яка дозволяє на одній зарядці проїжджати до 640 кілометрів. Серійна версія електрокара, яка з’явиться через два роки, буде підтримувати швидку зарядку – на 200 кілометрів пробігу її можна зарядити за дев’ять хвилин.
Fisker представила електрокар з дверима-метеликами і блискавичною зарядкою (фото)
Машина також отримає набір камер кругового огляду, скануючі лазерні далекоміри (LIDAR) і систему автопілота четвертого рівня, розроблену технічним партнером Fisker фірмою Quanergy.
Крім цього, у електрокара будуте скло, що самозатемнюється, 24-дюймові колісні диски, компоненти аеродинамічного обважування з вуглецевого волокна і можливість вибору чотирьох- або п’ятимісної`конфігурації салону.
Fisker представила електрокар з дверима-метеликами і блискавичною зарядкою (фото)
Виробництво Fisker EMotion почнеться в 2019 році, а перші машини покупці отримають роком пізніше. Ціна базової версії електрокара складе 130 000 доларів. Компанія вже почала приймати попередні замовлення.
У листопаді минулого року Fisker запатентувала технологію, яка дозволить створювати акумулятори з більшою площею поверхні, кращою провідністю і щільністю. Електрокари, оснащені такими батареями, будуть здатні проїжджати на одній зарядці до 800 кілометрів і заряджатися за одну хвилину.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас