Держприкордонслужба посилює охорону кордону з країнами ЄС через контрабандистів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держприкордонслужба посилює охорону кордону з країнами ЄС через контрабандистів

Казна та Політика
264
Державна прикордонна служба збільшить кількість військовослужбовців на напрямках лінії кордону з країнами Європейського Союзу та на східній ділянці.
Про це повідомляє прес-служба відомства. Охорону посилено в першу чергу в зв’язку з можливою активізацією протиправної діяльності, пов’язаної з переміщенням сигарет і груп нелегальних мігрантів, і з метою реагування на можливі правопорушення на найбільш загрозливих напрямках.
“Посилення протидії протиправній діяльності триватиме до кінця січня 2018 року на ділянках відповідальності Східного, Північного і Західного регіональних управлінь. В цілому для виконання поставлених завдань додатково залучено понад 200 військовослужбовців”, – йдеться в повідомленні.
Додаткові сили та інші мобільні групи прикордонників забезпечені всім необхідним для якісного та ефективного несення служби. Зараз резерви вже направлені на Буковину, Закарпаття та Волинь.
“Так, до Чернівецького прикордонного загону прибуло понад півсотні військовослужбовців, з яких чимала кількість фахівців-кінологів з добре натренованими розшуковими собаками. Інші резерви Держприкордонслужби прибудуть до кінця цього тижня в інші підрозділи регіональних управлінь”, – додали у відомстві.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас