У Росії з'явилися монети з Вінні-Пухом (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Росії з'явилися монети з Вінні-Пухом (фото)

Світ
1092
У РФ 28 грудня в обіг надійшли пам’ятні монети із зображенням персонажів мультфільмів. Це монети номіналом в 25 і 3 російські рублі, зроблені зі срібла і недорогоцінних металів.
Честі красуватися на монетах удостоїлися герої двох мультфільмів. По-перше, Вінні-Пух і П’ятачок. А по-друге три богатирі – Ілля Муромець, Добриня Микитич та Альоша Поповича.
У Росії з'явилися монети з Вінні-Пухом (фото)
Монети в 25 рублів випустили в двох варіантах – звичайному і кольоровому. Тираж звичайних монет – 450 тисяч, а кольорових – 50 тисяч штук. А трирублевих монет з персонажами ще менше – 3 тисячі.
У Росії з'явилися монети з Вінні-Пухом (фото)
Крім того, Банк Росії випустив дві срібні пам’ятні монети номіналом 3 рублі – “Жар-птиця” і “Царівна-жаба”. Тираж кожної з них – 5 тис. штук.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НБУ випустив монету на честь тріумфу українських паралімпійців. Прототипом зображення на монеті став чемпіон Паралімпійських ігор-2016 з настільного тенісу Віктор Дідух. Монета присвячена перемозі українських паралімпійців на XV літніх Паралімпійських іграх, які відбулися у вересні минулого року в Ріо-де-Жанейро.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас