Розробник зробив своє обличчя «невидимим» за допомогою iPhone X (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розробник зробив своє обличчя «невидимим» за допомогою iPhone X (відео)

Технології&Авто
688
Сенсор смартфона iPhone X, відповідальний за роботу функції розпізнавання обличчя користувача Face ID, не завжди може добре справлятися зі своїм основним завданням. Ми неодноразово писали про факти розблокування пристрою іншими людьми. Разом з тим, він відкриває нові можливості для розробників.
Так, ігровий розробник Казуя Ноширо за допомогою Unity зміг майже повністю видалити зображення свого обличчя (за винятком очей і рота) при зйомці відео на iPhone X. Він назвав цей трюк «оптичним маскуванням». Наширо зізнався, що поки що не знає, як можна використовувати цю можливість в практичних цілях.
Розробник не уточнив, як саме він досяг ефекту прозорості обличчя. Проте у відповідь на пряме запитання він підтвердив, що спочатку використовувався запис фону кімнати. Таким чином, спочатку він створив зображення з обстановкою позаду нього, а потім замаскував своє обличчя, зробивши його прозорим. Завдяки цьому замість зображення обличчя на відео показується фонове зображення.
Даний ефект демонструє потенціал сучасних смартфонів, оснащених безліччю сенсорів. Також він свідчить про можливості взаємодії ARkit з іншими платформами розробки, такими як Unity.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас