Крах біткойна спричинить обвал фондового ринку - експерти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Крах біткойна спричинить обвал фондового ринку - експерти

Фінтех і Картки
5836
На думку експертів Wells Fargo Securities, коливання курсу криптовалюти вже відображаються на фондовому ринку, а в 2018 році цей зв’язок стане помітнішим, особливо якщо відбудеться обвал біткойна.
На думку керівника стратегії інвестування Wells Fargo Securities Крістофера Харві, різкі зміни на криптовалютному ринку можуть похитнути фондовий ринок. «Це можна помітити вже зараз, але поки в малих масштабах. І цього варто побоюватися в 2018 році», – попередив Харві в інтерв’ю CNBC.
За словами експерта, Уолл-стріт уважно спостерігає за ринком криптовалют і побоюється, що біткойн виявиться найбільшою фінансовою бульбашкою в історії. Економісти і аналітики також називають криптовалюту бульбашкою і визнають, що її реальна вартість дорівнює $0.
Багато аналітиків намагаються спрогнозувати майбутнє криптовалюти в 2018 році. Деякі вважають, що біткойн не переживе наступний рік, бо зіткнеться з кризою довіри. Велика кількість посередників, які переслідують свою вигоду, створить некомфортне середовище для інвесторів і змусить їх позбутися криптоактивів. В цьому випадку обвал біткойн-ринку підірве всю блокчейн-індустрію.
Аналітики припускають, що крах біткойна відбуватиметься за таким же принципом, що і обвал доткомів. Інвестори втратять гроші, компанії припинять існування, але великі гравці зможуть консолідуватися і продовжити розвиток.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас