Названо 10 найгірших гаджетів 2017 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо 10 найгірших гаджетів 2017 року

Технології&Авто
2998
В період різдвяних і новорічних свят технологічні видання часто випускають збірки найкращих гаджетів року — адже це непогана підказка для читача, який ще не визначився з подарунками. Блог про гаджети і технології Engadget вирішив піти від зворотного і склав рейтинг найгірших гаджетів 2017 року.
Соковитискач Juicero
Заснована в 2013 році Juicero за час роботи залучила близько $118 млн. Компанія розробила власний соковитискач, який продавала спершу за $700, але потім ціну знизили до $400. Пристрій обробляв не цілі фрукти, а готові подрібнені суміші, які продавалися окремо за $5-7 за пакет.
Проблеми у Juicero почалися, коли в квітні цього року журналісти Bloomberg з’ясували, що сік з пакетів швидше віджимати руками, а не за допомогою дорогої соковижималки. Вже 1 вересня 2017 року компанія розмістила на сайті оголошення про припинення роботи.
Розумний годинник LG Watch Style
Як зазначає видання, сегмент «розумних» годинників все більше зсувається в бік лайфстайл-брендів, для яких стиль важливіший за сутність пристрою — це і забезпечило годиннику від LG місце серед невдах. Видання критикує дизайн пристрою, його батарею (її не вистачає навіть на повну1 добу).
Bodega
Вендингова машина Bodega, яку розробляє стартап з Кремнієвої долини, призначена для продажу продуктів, які не псуються (таких, як снеки) в спортзалах, коридорах багатоповерхівок і т. д.
Щоб отримати товар, досить ввести код у додатку. Але, як зазначає видання, цей девайс вирішує неіснуючу проблему. Плюс, старі-добрі вендингові машини відмінно справляються з роботою і без додатка.
Кепка Atari Speakerhat
«Час від часу з’являється продукт, який просто змушує вас запитувати: «Навіщо він?», — пишуть укладачі списку. Кепка Atari Speakerhat — це фактично звичайна кепка з вбудованим Bluetooth-динаміком та мікрофоном — можна слухати музику і розмовляти зі своєю кепкою під час пробіжки.
Вилка для рамена від Nissin
Цей девайс приглушує звуки, що видаються людиною, яка їсть рамен — традиційне японське блюдо з рисової локшини, бульйону і добавок (м’яса, овочів). Вилка зв’язується з додатком на смартфоні, який починає видавати звуки певної довжини хвилі, щоб загасити «хлюпаюче» звучання при поїданні рамена. При цьому батареї вилки вистачає на годину і вона не водонепроникна.
Голосовий асистент Samsung Bixby
Укладачі списку відзначають, що розумний асистент в анонсах звучав дуже багатообіцяюче, але поки що не розкрив свій потенціал. По-перше, він не був доступний публіці ще добрих три місяці після того, як вийшли моделі Samsung Galaxy S8 і S8 Plus. По-друге, працював неідеально (наприклад, витрачав дуже багато часу на відповіді на команди) — його огляду команда видання присвятила окрему статтю.
Навушники Google Pixel Buds
Пара навушників, які можуть «на льоту» перекладати всі мови світу — це звучало як пристрій з наукової фантастики. Але, як відзначають в Engadget, вони не виправдали очікувань: звуки оточення при використанні не глушаться, Google Assistant працює абияк, а заштовхати навушники в їх чохол — окрема проблема. Що ж стосується перекладу — для нього потрібне хороше інтернет-з’єднання, інакше переклад сповільнюється, крім того, він заснований на Google Translate, який відомий своїми особливостями в роботі з ідіомами і будь-яким небуквальным текстом.
Hushme
Видання розкритикувало український гаджет за зовнішній вигляд і за те, що він суперечить своїй же початковій ідеї: не привертати увагу оточуючих своїми розмовами. Щоб приглушити голос мовця, пристрій видає серію звуків через зовнішні динаміки, які як раз і привернуть увагу людей навколо, відзначають укладачі списку.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас