НБУ повернув Ярославському документи на купівлю Промінвестбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ повернув Ярославському документи на купівлю Промінвестбанку

Фондовий ринок
1213
Національний банк України повернув бізнесмену Олександру Ярославському для доопрацювання пакет документів, який був поданий для купівлі Промінвестбанку.
Про це повідомила прес-служба НБУ.
22 грудня Національний банк, керуючись другим абзацом 7 пункту 1 глави I розділу Положення про порядок реєстрації та ліцензування, повернув Ярославському пакет документів на доопрацювання в зв’язку з його некомплектністю.
Ярославський подав 8 грудня пакет документів для узгодження опосередкованого придбання істотної участі в Промінвестбанку в розмірі 99,7151% його статутного капіталу.
“Якщо необхідні документи будуть підготовлені, інвестор має право вдруге подати пакет документів для узгодження опосередкованого придбання істотної участі. Національний банк не обмежує кількість поданих пакетів документів для погодження набуття істотної участі”, – повідомив НБУ.
Зараз Національний банк не отримував від інших інвесторів пакетів документів щодо купівлі Промінвестбанку.
Як повідомила пізніше заступник глави НБУ Катерина Рожкова, даний пакет не містить попередньої угоди з власником банку – російським Внєшекономбанком, в зв’язку з чим буде повернуто для доопрацювання.

Довідка Finance.ua:

  • 8 грудня Ярославський подав пакет документів в НБУ на купівлю банку.
  • Промінвестбанк заснований в 1992 році і контролюється російським Внєшекономбанком. У березні РНБО ввела санкції проти банків з російським держкапіталом.
  • За даними НБУ, на 1 жовтня за розміром активів банк займав 13-е місце (22,4 млрд гривень) серед 88 діючих банків.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас