Середні витрати американців у сезон свят перевищать $900 вперше за 12 років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Середні витрати американців у сезон свят перевищать $900 вперше за 12 років

Світ
726
Середній рівень витрат американців в сезон різдвяних свят в цьому році перевищить $900, що буде відзначено вперше за 12 років, свідчать результати опитування, проведеного CNBC.
Частка американців, які планують витратити більш ніж $1000, в цьому році склала 29% порівняно з 24% роком раніше, показало опитування, в якому брало участь 800 осіб по всій країні.
“Прогноз витрат американців на свята в цьому році є більш сильним, ніж будь-коли за останні більш ніж 10 років, – зазначає представник служби Public Opinion Strategies Міка Робертс. – Споживачі почуваються більш комфортно в плані динаміки економіки США та оцінки її перспектив, що підштовхує їх до нарощування витрат. Це, в свою чергу, забезпечить підтримку економіці”.
Згідно з результатами опитування, понад 50% респондентів вважає, що американська економіка знаходиться в хорошому або відмінному стані, і половина опитаних вважає нинішній час сприятливим для інвестицій в акції.
Обидва показники є максимальними з 2012 року, коли CNBC вперше почала проводити це опитування.
При цьому плани витрат тих, хто впевнений у перспективах ринку акцій, що перевищують середній рівень.
Заплановані витрати республіканців, які зазвичай вищі, ніж у демократів, у цьому році суттєво більші, свідчить опитування.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас