LG анонсувала 5К-монітор для художників і дизайнерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG анонсувала 5К-монітор для художників і дизайнерів

Технології&Авто
922
У січні на виставці CES 2018 у Лас-Вегасі LG представить нові моделі двох моніторів, призначених для відеоредакторів, фотографів і розробників програмного забезпечення. Однією з головних переваг нових моніторів є повна сумісність з Macbook Pro і іншими ноутбуками, що підтримують технологію Thunderbolt 3, пише New Atlas.
Моделі моніторів відрізняються за розміром – 32 і 34 дюйми. Остання, що отримала назву UltraWide, має роздільну здатність 5,120×2,160 пікселів, або 5К. Монітори оснащені світлодіодами з нанопокриттям і технологією HDR600, що забезпечує «фантастичну передачу кольору», йдеться в прес-релізі компанії.
Важлива перевага обох моделей – можливість підключення до ноутбуків Apple через кабель Thunderbolt 3. Це позбавляє від необхідності використовувати безліч проводів для високоякісної передачі зображення і звуку. Крім того, Thunderbolt дає достатній заряд для живлення ноутбука потужністю 60 Вт. Друга модель – шириною 32 дюйми – оснащена док-станцією Thunderbolt 3, що дозволяє встановлювати подвійні 4K-монітори.
Монітори розроблені за технологією Nano IPS, яка передбачає використання частинок нанометрового розміру для поглинання зайвих довжин світлових хвиль. Це значно підвищує інтенсивність і чистоту екранних кольорів, «оживляючи» зображення.
Повідомляється також, що нові монітори LG можуть відображати 98% колірного спектру DCI-P3, що можна порівняти з моніторами, які використовуються сьогодні для створення голлівудських блокбастерів. У продаж моделі надійдуть після офіційної презентації на конференції CES в січні.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас