У небо піднявся конвертоплан майбутнього — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У небо піднявся конвертоплан майбутнього

Технології&Авто
1298
Перспективний конвертоплан Bell V-280 Valor здійснив перший політ, повідомляється на сайті компанії Bell Helicopter. Rotor & Wing International публікує відео польоту.
Машину розробили для участі в тендері за програмою FVL (Future Vertical Lift), в рамках якої створюються нові військові вертольоти для збройних сил США.
FVL передбачає створення п’яти типів літальних апаратів вертикального зльоту, які повинні замінити вертольоти Sikorsky UH-60 Black Hawk, AH-64 Apache і CH-47 Chinook. Планується, що всі майбутні машини обладнають схожою електронікою, датчиками, двигунами і озброєнням.
V-280 Valor представили Армії США в 2014 році. Особливу увагу приділили зниженню вартості V-280 за рахунок зменшення маси і підвищення надійності апарату. Зокрема, конструктори відмовилися від використання системи автоматичного складання крила.
Конвертоплан зможе літати на крейсерській швидкості в 518,6 кілометра на годину, бойовий радіус машини досягає 1481 кілометр при перегоночній дальності до 3,9 тисячі кілометрів.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас