ЗМІ: Китайці завойовують світовий ринок онлайн-ігор — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЗМІ: Китайці завойовують світовий ринок онлайн-ігор

Світ
517
Китайські творці комп’ютерних ігор за 12 останніх місяців заробили на цьому міжнародному ринку приблизно 55 млрд юанів, що становить близько $8,2 млрд. Як пише агентство “Сіньхуа”, це на 14,5% більше, ніж за аналогічний попередній період.
Агентство з посиланням на інформацію Державної адміністрації у справах преси, публікацій, радіо, кіно і телебачення Китаю відзначає також, що ігри місцевих виробників займають хороші позиції в таких країнах, як Японія, Південна Корея, і в Південно-Східній Азії.
“Китайські виробники, незалежно від розмірів компанії, прагнуть до виходу за кордон. Деякі розробники прагнуть до міжнародної експансії шляхом власного розширення, інші хочуть зміцнити позиції в світі шляхом злиття і поглинань своїх партнерів з-за кордону”, прокоментував представник відомства.
Він зазначив, що КНР в даний час – один з ключових експортерів онлайн-ігор на світовому ринку. В останні роки китайська ігрова продукція набуває популярності в таких країнах, як Росія, в державах Близького Сходу та в Європі.
За матеріалами:
Прайм
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас