"Нафтогаз" уклав перші угоди про реструктуризацію боргів теплокомуненерго — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нафтогаз" уклав перші угоди про реструктуризацію боргів теплокомуненерго

Фондовий ринок
124
Національна акціонерна компанія “Нафтогаз України” уклала перші дванадцять договорів про реструктуризацію заборгованості за спожитий природний газ із регіональними теплопостачальними організаціями під гарантії місцевих органів влади, повідомила прес-служба “Нафтогазу”.
“Нафтогаз України” уклав 12 договорів про реструктуризацію заборгованості за природний газ з регіональними теплопостачальними організаціями під гарантії місцевих органів влади”, – сказано в повідомленні.
Зазначається, що відповідно до Закону України від 3 листопада 2016 року “Про заходи, спрямовані на врегулювання заборгованості теплопостачальних і теплогенеруючих організацій і підприємств централізованого водопостачання та водовідведення за спожиті енергоносії», підприємства, які мають заборгованість за використаний газ, можуть її реструктуризувати за умови, що місцеві органи влади нададуть “Нафтогазу” гарантії виконання договорів.
Крім цього повідомляється, що Володимир-Волинська, Лисичанська, Моршинська, Теплодарська і Олександрійська міські ради прийняли рішення про надання гарантій, оформили і передали “Нафтогазу” відповідні договори, які зараз обробляються.
Як повідомлялося, станом на 13 грудня загальна заборгованість споживачів різних категорій перед “Нафтогазом” склала 32 мільярди гривень.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас