Китайці з високим рейтингом зможуть орендувати електрокар у Alibaba — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайці з високим рейтингом зможуть орендувати електрокар у Alibaba

Світ
323
Онлайн-рітейлер Alibaba відкриє в Китаї кілька автоматизованих вендінгових апаратів для здачі напрокат електромобілів для тест-драйву. Однак скористатися послугою зможуть тільки громадяни з високим кредитним рейтингом в системі Sesame Credit. Рейтинг враховує не тільки кредитну історію, але також вищу освіту, проблеми з законом і характеристики друзів.
Скористатися сервісом можна буде в додатку інтернет-магазину Taobao. Для цього потрібно сфотографувати сподобався електрокар, потім ввести особисті дані, зробити Селфі і перевести депозит. Ті, хто мають статус Alibaba Super Member зможуть замовити тест-драйв безкоштовно.
Після завершення оформлення користувачеві залишиться тільки забрати ключі від автомобіля в вендінговому апараті. Система розпізнавання облич порівняє зовнішність клієнта з його Селфі в базі даних і видасть йому електрокар. Тестувати автомобіль користувачі зможуть протягом трьох днів.
Як повідомляє Engadget, сервіс буде доступний лояльними клієнтам Alibaba, які користуються кредитною системою Sesame Credit. Провести тест-драйв зможуть тільки власники рейтингу вище 700. Для порівняння – максимальний рейтинг в системі становить 950 балів.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас