Два вагони метро пішли з молотка за 546 тис. гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Два вагони метро пішли з молотка за 546 тис. гривень

Казна та Політика
805
“Київський метрополітен” продав два застарілі вагони через електронну систему Prozorro.Продажі. Про це повідомляє прес-служба київського метро.
“Пам’ятаєте, ми продавали 2 вагони? Так от їх купили! Фантастичні перспективи по 546 000 гривень отримав Міхаель Гальперін. Вітаємо його з купівлею і чекаємо креативних проектів!”, — написали в метро.
Як повідомляє сайт Prozorro.Продажі, новий власник вагонів ФОП Міхаель Гальперін підписав документи і пообіцяв розповісти про плани на вагони трохи пізніше. Але дві креативні ідеї вдалося дізнатися — в вагонах буде конференц-сервіс або хостел на Подолі.
Як відомо, два вагони первісною вартістю 483 тис. грн були виставлені на торги в системі Prozorro.Продажі 27 листопада 2017 року. У торгах взяли участь три підприємства — Товариство з обмеженою відповідальністю “АМАРАНТЛТД, приватне підприємство “АКТОВПЛЮС”, але лот дістався ФОП Гальперіну Міхаелю Борисовичу, який запропонував найбільшу суму грошей. Вона на 60 тис. грн перевищує початкову.
З самого початку лот підняв багато галасу і десятки коментарів в соціальних мережах, тому що вагони метро раніше не реалізовували на відкритих торгах. У мережі сміялися і придумували ідеї, як використовувати вагони — обладнати хостел або кафе, або ж, нарешті, жителі Троєщини отримають собі метро раніше за будівництво.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас