Україна підписала нову декларацію про торгівлю в рамках СОТ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна підписала нову декларацію про торгівлю в рамках СОТ

Казна та Політика
217
Декларацію підписали понад 100 країн Україна приєдналася до Декларації про торгівлю і розширення прав і можливостей жінок в економічній сфері.
Документ підписаний в рамках конференції міністрів Світової організації торгівлі (СОТ) в Буенос-Айресі, передає прес-служба Мінекономрозвитку.
“Понад 100 країн-учасниць декларації, в тому числі і Україна, погодилися співпрацювати над тим, щоб торговельна політика країн була більш відповідальною в гендерних питаннях”, – йдеться в повідомленні.
Для реалізації декларації визначено 5 кроків, серед яких обмін досвідом щодо правил і програм для заохочення участі жінок у національних і міжнародних економічних відносинах шляхом обміну інформацією через СОТ.
Наступним кроком є ​​поширення інформації про кращі практики проведення гендерного аналізу торгової політики і моніторингу їх наслідків. Крім того, країни-учасниці декларації будуть обмінюватися методами усунення бар’єрів для залучення жінок до економічної діяльності та новаціями для впровадження відповідальної гендерної політики в економіці. Результатом декларації має стати співпраця жінок в економічній сфері з СОТ.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас