Synaptics представила модульний сканер відбитків пальців Clear ID для смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Synaptics представила модульний сканер відбитків пальців Clear ID для смартфонів

Технології&Авто
683
Судячи з усього, в осяжному майбутньому ми все-таки побачимо смартфони зі сканером відбитків пальців під поверхнею дисплея, про які тільки й було розмов весь останній рік.
Власне, перший такий смартфон від виробника з першої п’ятірки покажуть вже на початку наступного місяця на виставці CES 2018. Про це розповіла компанія Synaptics, оголошуючи про старт масового виробництва нового дактилоскопічного датчика Clear ID FS9500, який якраз призначений для встанолення під поверхню екрана мобільних пристроїв.
У відповідному прес-релізі виробник насамперед відзначає останню тенденцію безрамкових смартфонів до зменшення рамок навколо дисплея на ринку смартфонів.
«У світлі швидкого переходу на безрамкові дисплеї OLED найзручніше буде розмістити сканер відбитків пальців під поверхню дисплея», – йдеться в заяві Synaptics.
За словами Synaptics, розроблений її фахівцями сканер відбитків пальців Clear ID працює вдвічі швидше, ніж сучасні системи розпізнавання облич. Більше того, як запевняє виробник, новий датчик Clear ID в плані безпеки нічим не поступається моделі FS9100, встановленій в Galaxy S8 і інших флагманах, а різні чинники на зразок кута торкання, мокрих рук і температурних умов ніяк не впливають на роботу датчика.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас