Ощадбанк попередив, що два дні не буде приймати комунальні платежі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк попередив, що два дні не буде приймати комунальні платежі

Фондовий ринок
1662
На цих вихідних (субота та неділя 16 та 17 грудня) відділення Ощадбанку не прийматимуть сплату комунальних платежів, а працюватимуть лише в режимі консультацій. Разом з тим, для відділень у Києві у наступні три дні – 18, 19 та 20 грудня – банк продовжує їх роботу на 1 годину, а платежі прийматиме за пільговими тарифами.
Про це повідомляє прес-служба Ощадбанку.
Причиною змін графіка роботи є те, що Ощадбанк переходить на новий план рахунків бухгалтерського обліку, згідно з рішенням Національного банку України (НБУ).
“Ощадбанк, зважаючи на масштабний обсяг клієнтських даних та найбільшу мережу відділень, здійснив усі підготовчі роботи заздалегідь. Для мінімізації незручностей фінальний етап переходу на новий план рахунків буде проведено у вихідні дні. Відповідно буде змінено графік роботи відділень”, – пояснили у прес-службі Ощадбанку.
Від клієнтів – фізичних осіб зміна номерів рахунків не потребує додаткових дій. Усі договірні умови, окрім реквізитів рахунку, залишаються без змін.
У банку також зазначають, що у будь-який день комунальні та інші платежі зможете провести в ІПТ та Ощад 24/7.
У вказаний період 16-17 грудня 2017 операції по платіжних картках у банкоматах, інформаційно-платіжних терміналах та торговельно-сервісній мережі проводитимуться в звичайному режимі без обмежень. Кошти на карткових рахунках будуть доступні у звичайному режимі.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас