Honda CB4 Interceptor - мотоцикл, який використовує енергію вітру — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Honda CB4 Interceptor - мотоцикл, який використовує енергію вітру

Технології&Авто
2862
Honda активно працює над тим, щоб зробити свої мотоцикли екологічно чистими. Новим кроком у цьому напрямку став концепт-байк Honda CB4 Interceptor, який використовує енергію вітру. Як повідомляє видання Digital Trends, він був представлений на нещодавньому моторшоу в Мілані.
Використовувати енергію вітру дозволяє вітрова турбіна, яка оточує світлодіодну фару. При русі мотоцикла турбіна обертається, створюючи кінетичну енергію. Її достатньо, щоб живити призначений для користувача дисплей, вбудований у верхню частину бензобака. Сенсорний дисплей відображає карти і підтримує з’єднання з телефоном і іншими гаджетами. Ніяких подробиць про роботу вітроенергетичної системи не повідомляється, але в ній повинна бути задіяна якась форма зберігання енергії. В іншому випадку екран буде відключатися після зупинки мотоцикла.
Первісна концепція CB4 була представлена ​​ще в 2015 році. Нова модель відрізняється в першу чергу дизайном, але двигун, гальма і частина вихлопної системи, судячи з усього, залишилися колишніми.
Інші виробники також намагаються використовувати в мотоциклах енергію вітру. Так, модель L-Concept від Bandit9 використовує турбіну навколо двигуна для його охолодження.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас