Мінфін зробив крок до посилення податкової прозорості та обміну інформацією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін зробив крок до посилення податкової прозорості та обміну інформацією

Казна та Політика
883
Міністерство фінансів України 11 грудня 2017 року представило Дорожню карту щодо впровадження міжнародних стандартів прозорості та обміну інформацією в податковій сфері. Про це повідомляє прес-служба Мінфіну.
«11 грудня 2017 року Міністерство фінансів представило широкому загалу Дорожню карту із впровадження міжнародних стандартів прозорості та обміну інформацією в податковій сфері ‘‘Податкова прозорість: EOIR / AEOI CRS’‘ в Україні», — йдеться в повідомленні.
Глобальний форум, учасником якого Україна є з 2013 р., здійснює ретельний моніторинг та експертне оцінювання процесу впровадження визнаних у міжнародному суспільстві стандартів прозорості та обміну інформації у сфері оподаткування — зокрема, Стандарту обміну інформацією за запитом (Стандарт EOIR) та Стандарту автоматичного обміну фінансовою інформацією (Стандарт AEOI). У Мінфіні зазначають, що як учасник Україна зобов’язалася імплементувати ці стандарти.
«Обмін інформацією у сфері оподаткування відіграє ключову роль у гарантуванні того, що корпоративні та індивідуальні платники податків не матимуть надійних сховищ для приховування своїх доходів та активів», — пояснюють у Мінфіні.
За матеріалами:
Главком
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас