Нестримний Bitcoin впритул наблизився до $15 тис. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нестримний Bitcoin впритул наблизився до $15 тис.

Фінтех і Картки
2318
Схоже, що Bitcoin забув про падіння і титанічними кроками рухається все вище і вище, ставлячи нові рекорди.
Ще 6 грудня вартість найпопулярнішої на сьогоднішній день криптовалюти Bitcoin (біткойн) вперше в історії перевищила $13 тис., а вже сьогодні, 7 грудня, його ціна на піку досягала $14 863 за монету. До моменту написання матеріалу курс криптовалюти дещо знизився і коливався близько $14,8 тис.

Таким чином, менше, ніж за день криптовалюта подорожчала на 12%. А з початку грудня ціна біткойна зросла майже на $5 тис. (+49%).
Увага крипторинку прикута до близького запуску торгівлі ф’ючерсами на Чиказькій товарній біржі (CME Group Inc), Cboe Global Markets Inc., яка управляє Чиказької біржею опціонів (Chicago Board Options Exchange, CBOE), а також Tokyo Financial Exchange. Відзначимо, що учасниками торгів на Токійській фінансовій біржі є JPMorgan Chase і Barclays Bank.
CME раніше оголошувала дату запуску ф’ючерсів на 18 грудня, а СВОЕ на цьому тижні пообіцяла запустити торгівлю ф’ючерсами на біткойни 10 грудня.
Крім того, згідно з біржовими даними coinmarketcap, загальна ринкова вартість криптовалют у світі на даний момент становить майже $399 млрд, а в момент пікових цін на біткойн перевищувала $400 млрд. Загальна вартість біткойна зараз перевищує $246 млрд (понад 60% від капіталізації всіх світових криптовалют).
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас