Власники електромобілів Uniti отримають 5 років безкоштовної електрики — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власники електромобілів Uniti отримають 5 років безкоштовної електрики

Технології&Авто
810
Як показують дослідження, володіння електромобілем стає все більш вигідним. А пропозиції деяких компаній роблять електрокари ще більш привабливими. Так, шведська автомобільна компанія Uniti, згідно з інформацією порталу Inhabitat, готова забезпечити покупців безкоштовною електроенергією на п’ять років.
В даний час Uniti активно працює над створенням невеликого розумного електромобіля з корпусом, побудованим з повторно використовуваного вуглецевого волокна. Цю машину в компанії порівнюють зі смартфоном: всередині буде дисплей з функціями навігації і безпеки, а також електронний помічник для рульового управління.
Однак Unity не має наміру обмежуватися лише створенням машини. Вони роблять наступний крок і планують розробити весь життєвий цикл автомобіля. Так, вони уклали угоду з енергетичною компанією E. ON, щоб надати клієнтам привабливий бонус: п’ять років безкоштовної сонячної енергії. Пропозиція буде поширюватися тільки на шведських покупців.
Світова прем’єра електрокара відбудеться 7 грудня в шведському Ландскроні. Компанія вже отримала майже 1000 попередніх замовлень, причому їх прийом триває. Продажі повинні розпочатися в 2019 році, після чого машини Unity можна буде купити через Інтернет з доставкою додому або в роздрібних мережах електроніки.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас