Чиказька біржа опціонів випередить CME Group із запуском ф'ючерсів на біткойн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чиказька біржа опціонів випередить CME Group із запуском ф'ючерсів на біткойн

Фондовий ринок
442
Чиказька біржа опціонів (CBOE) анонсувала запуск торгів ф’ючерсами на індекс біткойна вже 10 грудня, на тиждень раніше того, як це зробить CME Group.
Як говориться в повідомленні на сайті CBOE, торги будуть запущені під тікером XBT, при цьому контракти будуть ґрунтуватися на аукціонній ціні біткойна на біржі Gemini.
Дозвіл на запуск ф’ючерсів на індекс біткойна Чиказька біржа опціонів отримала минулого тижня одночасно з CME Group. Остання відразу ж повідомила, що запустить цей інструмент в понеділок, 18 грудня.
Голова Чиказької біржі опціонів Кріс Конканнон при цьому не виключив, що в майбутньому очолювана ним компанія може також додати ф’ючерси на Ethereum та інші криптовалюти.
Біржа Gemini, що належить братам Вінклвоссам, базується в Нью-Йорку і розпочала роботу в 2015 році, орієнтуючись, насамперед, на інституціональних інвесторів. Крім звичних торгів біткойном і Ether, на платформі також доступні щоденні аукціони для обох криптовалют – даний інструмент був запущений для біткойна у вересні 2016 року, і в липні цього року для Ether.
За матеріалами:
Forklog
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас