Chrome почне блокувати код сторонніх програм — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Chrome почне блокувати код сторонніх програм

Фондовий ринок
616
В наступному році Google збирається знизити кількість вильотів з Chrome для Windows, спричинених сторонніми програмами.
Google зазначила, що приблизно у двох третин користувачів Chrome для Windows на комп’ютерах встановлено стороннє ПЗ на кшталт антивірусів, яке взаємодіє з браузером, повідомляє 3Dnews».
Ще до появи в Chrome розширень програми змушені були впроваджувати свій код в браузер, щоб нормально працювати. У користувачів, у яких є програми, що впроваджують свій код, ймовірність вильотів на 15 % вища, ніж у тих, у кого такого немає. Каліфорнійський гігант збирається з цим боротися.
Боротьба відбуватиметься в три стадії. У квітні 2018 року Chrome 66 почне показувати після вильоту попередження про те, що стороння програма впровадила свій код в браузер і що цю програму потрібно оновити або видалити. У липні Chrome 68 стане блокувати впровадження коду сторонніх додатків. Якщо через це браузер не зможе запуститися, то він дозволить впровадження і покаже згадане попередження.
У січні 2019 року Chrome 72 почне беззастережно блокувати весь сторонній код. Залишаться винятки: програми зі спеціальними можливостями, редактори методу введення і код, підписаний Microsoft.
Google радить розробникам тестувати свій код в бета-версії Chrome.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас