Нервові інвестори: кожен третій власник біткойна перевіряє курс раз на годину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нервові інвестори: кожен третій власник біткойна перевіряє курс раз на годину

Фінтех і Картки
2203
50% власників криптовалюти перевіряють її курс один раз на добу, а 33,3% — щогодини. Про це свідчать дані опитування, проведеного порталом CoinDesk, йдеться в матеріалі Сегодня.
Згідно з результатами дослідження, лише 11,5% ставляться до криптовалют спокійніше і перевіряють курс тільки кілька разів за тиждень.
Як відомо, найпопулярніша криптовалюта Bitcoin відрізняється високою волатильністю. Так, напередодні, 29 листопада, курс біткойна побив історичний рекорд, досягнувши 11 000 доларів. Пік вартості одного токена кріптовалюти склав 11 377 доларів.
При цьому після різкого стрибка вгору біткойн різко подешевшав. Так, в ніч з середи на четвер курс падав до менш ніж 9 000 доларів. Пізніше стало відомо, що обвал стався на тлі масових перебоїв в роботі американських бірж, що торгують криптовалютою.
За останні 12 місяців ціна біткойна зросла більш ніж на 1200%. Експерти вважають, що підвищення курсу продовжиться. Наприклад, старший аналітик “Альпарі” Роман Ткачук озвучив прогнози, згідно з якими вартість біткойна у майбутньому складе до мільйона доларів.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас