BMW представила гібридний родстер і оновлене купе серії i8 (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BMW представила гібридний родстер і оновлене купе серії i8 (відео)

Фондовий ринок
453
На автошоу в Лос-Анджелесі BMW представила дві новинки з лінійки i8, повідомляє Electrek. Компанія представила оновлену версію гібридного купе i8 — автомобіль став більш продуктивним. Другою новинкою став створений на основі купе родстер i8.
i в індексах BMW означає їх електричну природу. Але в i8 її від версії до версії було недостатньо. Наприклад, остання версія при їзді тільки на батареї мала запас ходу всього на 25 км. Компанія повільно, але все ж таки намагається зробити все більшу ставку саме на «i» у назві автомобіля. І в новій версії i8 здатна подолати тільки на електриці вже 53 км.

За більш далекі поїздки на електриці відповідає збільшена батарея — тепер у ній 11,6 кВт-год, і це на 4,6 кВт-год більше, ніж на минулій версії. При цьому мотор став потужнішим на 12 к. с. — його потужність 143 к. с. Електромотор відповідає за обертання передніх коліс. За задні відповідає бензиновий трициліндровий двигун TwinPower Turbo.
Загальна потужність силової установки – 375 к. с. Варто зазначити, що суть гібридного двигуна в i8 все-таки не в тому, щоб долати відстані тільки на електриці. Додавання електромотора дозволяє знизити викиди і витрати палива. Виробник заявляє, що, наприклад, родстер витрачає 2,1 л на 100 км.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас