Huawei випустить систему розпізнавання облич, в 10 разів точнішу за Apple FaceID — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei випустить систему розпізнавання облич, в 10 разів точнішу за Apple FaceID

Технології&Авто
497
Для формування 3D-моделі обличчя система буде захоплювати 300 000 точок, і їй на це знадобиться всього 10 секунд. Щоправда, у якому саме смартфоні Huawei з’явиться це диво техніки, поки що невідомо, пише Engadget.
Huawei вже давно змагається з Apple, і зараз намагається вивести «гонку озброєнь» на новий рівень. Презентувавши Honor V10, компанія розповіла про нову систему створення структурної картки обличчя, яка дуже нагадує технологію розпізнавання облич TrueDepth від Apple. Вона так само використовує комбінацію інфрачервоного випромінювання і проектора для формування 3D-моделі обличчя, тільки захоплює 300 000 точок — в 10 разів більше, ніж може iPhone X. При цьому Huawei знадобиться всього 10 секунд на створення набагато складнішої моделі.
Система досить безпечна, щоб здійснювати платежі за її допомогою (на відміну від OnePlus 5T). Huawei вирішив «наздогнати і перегнати» Apple навіть у таких дрібницях, як анімоджи. Їхні анімовані смайлики скопійовані з iPhone майже начисто, але набагато точніше передають емоції. Наприклад, якщо ви показуєте язик, вони роблять те саме.
Єдине, про що не згадав Huawei — це коли продукт з’явиться на ринку. Команда показала саму систему, але в який конкретно смартфон її інтегрують, поки що невідомо. Тому вважати розробку Huawei прямим конкурентом iPhone X дуже передчасно.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас