В Уряді сподіваються отримати хоча б частину грошей від ЄС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Уряді сподіваються отримати хоча б частину грошей від ЄС

Казна та Політика
334
Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе розраховує, що Україна отримає бодай частину коштів від третього траншу допомоги від ЄС в 600 млн євро.
Про це вона сказала агентству “Інтерфакс-Україна” в середу в Києві.
“Ми й надалі проводимо наші консультації з нашими партнерами. Справді, не всі вимоги до цього третього траншу макрофінансової допомоги Україна виконала… Ми розраховуємо, що наші аргументи буде почуто й буде знайдено якийсь варіант, щоб ми отримали, нехай не весь (транш), але бодай частину”, – сказала вона.
Климпуш-Цинцадзе пояснила, що макрофінансова програма допомоги завершується у 2017 році, немає можливості продовжити період виконання умов для України.
“Часу в нас не так багато, оскільки рішення мало би бути ухвалено найближчим часом”, – додала віце-прем’єр.
Вона також уточнила, що деякі пункти, які Україна не виконала, перебувають у компетенції народних депутатів або незалежних органів.
“Є якісь речі, які не залежать ні від уряду, ні від президента, а їх вирішення проходить через парламент або через незалежні структури, не підпорядковані ні президентові, ні уряду”, – резюмувала Климпуш-Цинцадзе.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас