ПриватБанк попереджає про новий вид шахрайства в Instagram — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк попереджає про новий вид шахрайства в Instagram

Кримінал
3261
У соціальній мережі Instagram з’явився новий вид шахрайства.
ПриватБанк закликав користувачів цієї соцмережі бути обережними, не переходити за сумнівними посиланнями, не реєструватися на невідомих сайтах і не передавати шахраям свої персональні дані.
У стрічці новин Instagram почали з’являтися рекламні повідомлення, в яких говориться, що кожен громадянин України тепер може отримати 3800 грн. В коментарях фейкові акаунти користувачів розповідають, що їм нібито вже зарахували ці гроші на картку Приватбанку.
При перехід за рекламним посиланням користувачеві пропонують зареєструватися і отримати гроші, продавши частину свого інтернет-трафіку. При реєстрації у користувача просять ввести особисті дані та інформацію про рахунки у Приватбанку.
«Закликаємо користувачів бути обережними, щоб не потрапити на гачок шахраїв. Жодного законного приводу, який передбачав би отримання кожним громадянином України 3800 грн, немає. Тому в банку закликають не довіряти такій рекламі, не переходити за сумнівними посиланнями і, звичайно, не розголошувати особисту інформацію і дані своїх банківських карток», – заявили в Приватбанку.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас