Пластик закінчився. За картку киянина просять гроші — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пластик закінчився. За картку киянина просять гроші

Казна та Політика
1650
Уже з нового року картка киянина стане невід’ємною частиною гаманця для багатьох пільговиків. При цьому багато людей скаржаться, що під час переоформлення «безкоштовної картки» співробітники банків вимагають з пільговиків і пенсіонерів гроші або нав’язують додаткові платні послуги.
У мерії кажуть, що чули про подібні хитрощі, але вплинути на установу не можуть. «Банк просто намагається нав’язати людям свої послуги – то відкрити кредитну лінію, то оформити страховку. Тому ми радимо відмовлятися від будь-яких додаткових послуг, крім оформлення картки. Видача та обслуговування картки для пільговиків безкоштовні», – сказав нам глава департаменту інформаційних технологій КМДА Юрій Назаров.

Довідка Finance.ua

  • Картка киянина дає своїм власникам низку привілеїв, наприклад, безкоштовний проїзд, знижки в аптеках, театрах і супермаркетах.
  • З 1 січня картка киянина буде обов’язковою для безкоштовного проїзду в метро для дев’яти пільгових категорій. За словами спікера підземки Наталії Макогон, такі нововведення потрібні для того, щоб уникнути непорозумінь в питанні компенсації вартості проїзду пільговиків з боку міської влади.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас