«ЮНЕКС БАНК» запустив сервіс миттєвого поповнення платіжних карток будь-якого банку в касах відділень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«ЮНЕКС БАНК» запустив сервіс миттєвого поповнення платіжних карток будь-якого банку в касах відділень

Особисті фінанси
50
Вам треба терміново внести готівку на картку іншої особи?
Поповнити кредитну картку іншого банку, але терміналу поблизу нема? Відтепер Ви можете миттєво переказати кошти на картку будь-якого банку України через касу відділення «ЮНЕКС БАНК».
Для цього достатньо знати лише номер картки, на яку Ви хочете переказати гроші. Перевага цієї послуги полягає в тому, що переказ коштів відбувається миттєво, а гроші на картковому рахунку отримувачів доступні відразу. Комісія за послугу становить усього 1% (мінімум 5 грн). До речі, якщо у Вас є кредитна картка іншого банку, можливо, поповнити її в касі «ЮНЕКС БАНК» буде ще дешевше, ніж у касі того ж банку.
Максимальна сума одного платежу на рахунок однієї картки одержувача становить 50 000 грн. Звертаємо вашу увагу, що при платежі, який перевищує розмір 14 999 грн, необхідно надати документи, що підтверджують ідентифікацію та верифікацію платника відповідно до чинного законодавства України.
Максимальна сума всіх платежів, зроблених протягом одного календарного місяця на одну картку одержувача – 150 000,00 гривень.
Максимальна кількість платежів, зроблених протягом календарного місяця на одну картку одержувача – 100 платежів.
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас