Goldman Sachs зосередить європейські операції після Brexit в двох центрах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Goldman Sachs зосередить європейські операції після Brexit в двох центрах

Світ
298
Американський інвестбанк Goldman Sachs після Brexit зосередить європейські операції відразу в двох центрах – у Франкфурті і в Парижі, заявив головний виконавчий директор Goldman Ллойд Бланкфейн.
В інтерв’ю французькій газеті Le Figaro Л.Бланкфейн повідомив, що у Goldman “не буде єдиного центру в ЄС, їх буде два – у Франкфурті і Парижі”, оскільки Німеччина та Франція є двома найбільшими європейськими економіками.
“У нас буде більше співробітників на континенті. Деякі з них, якщо захочуть, переїдуть з Лондона, інших ми наймемо вже тут”, – заявив глава Goldman.
“Згодом все залежатиме в основному від того, де наші співробітники захочуть жити. Я вважаю, що багато американців виберуть саме Париж, а не Франкфурт, з кількох причин”, – зазначив Л.Бланкфейн.
Раніше глава Goldman відвідав як Франкфурт, так і Париж, – європейські міста, які конкурують за залучення бізнесу, який готується покинути Лондон після Brexit.
Незважаючи на те, що Париж має ряд перемог, Франкфурт, здається, поки лідирує в цій боротьбі, пише газета Financial Times.
Кілька найбільших міжнародних банків, в тому числі Citigroup, Morgan Stanley, Nomura і Standard Chartered, вже оголосили про плани перенесення операцій з Лондона саме до німецького міста.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас