Розробники створили гірський електробайк із запасом ходу 56 км — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розробники створили гірський електробайк із запасом ходу 56 км

Технології&Авто
404
Виробник велосипедів Pedego порівнює себе з Tesla і створює виключно електричні моделі. Electrek пише про один з нових продуктів компанії – гірський велосипед Pedego Ridge Rider.
Pedego Ridge Rider – електричний гірський велосипед з передньою амортизаційною вилкою і регульованою передньою підвіскою. Його корпус виготовлений з легкого алюмінію 6061 і доповнений високоякісними деталями. 100-міліметрова передня підвіска RockShox Recon забезпечує комфортну їзду, а для гальмування використовуються гідравлічні передні і задні дискові гальма Magura MTE. Міцні шини Maxxis Ardent з високим рівнем зчеплення встановлені на колеса діаметром 70 см. Для велосипеда доступні 20 передач. В цілому, Ridge Rider можна назвати універсальним гірським велосипедом, що виграє у конкурентів за рахунок багатофункціональності та здатності працювати в більшості ландшафтів.
Електрична частина Ridge Rider представлена ​​безшумним безступінчастим двигуном заднього моста Dapu. Він забезпечує потужність в 500 Вт (максимальна потужність дорівнює 864 Вт) і крутний момент 60 Н*м. Для двигуна доступні кілька рівнів підтримки, від 0 до 6. Щоб керувати ними, використовуються кнопки на кермі, зліва від монохромної РК-панелі з підсвічуванням. На цю панель також виводиться інформація про час, відсоток заряду батареї, цикл зарядки акумулятора тощо. Тут же розташований USB-порт для зарядки телефону.
Батарея виробництва Samsung (48 В, 14 A*год) інтегрована в раму. Можна заряджати акумулятор, залишивши його укріпленим на велосипеді або від’єднавши. Повна зарядка займає 6 годин і забезпечує дальність ходу в 30-56 км.
Ціна Pedego Ridge Rider становить $3695. Вартість може здатися високою, але вона нижча, ніж у інших відомих виробників гірських велосипедів. З велосипедом поставляється комплект Pedego Kit Box, що включає зарядний пристрій, набір ключів для розблокування батареї і невеликий набір інструментів.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас