Компанія Білла Гейтса купила землю за $80 млн, щоб побудувати «місто майбутнього» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Білла Гейтса купила землю за $80 млн, щоб побудувати «місто майбутнього»

Технології&Авто
905
Одна з інвестиційних компаній, що належать Біллу Гейтсу, витратила $80 млн на купівлю великої ділянки землі для проекту «розумного міста». Це – близько 10 000 га землі в районі Фенікса, штат Арізона, США. Про це повідомляють кілька американських ЗМІ з посиланням на дані компанії, що займається нерухомістю, Belmont Partners.
Зараз – це просто велика ділянка пустельній землі. За планом, тут з’явиться футуристичне розумне місто під назвою Бельмонт. Там буде розташовано близько 80 000 одиниць житла, магазини, публічні школи і т.д. Через місто проходить шосе I-11, яке буде забезпечувати зв’язок з Лас-Вегасом.
«Бельмонт стане центром інноваційного співтовариства, з інфраструктурою та комунікаціями, що базуються на передових технологіях, високошвидкісних цифрових мережах, дата-центрах, нових технологіях виробництва і дистрибуції, машинами на автопілоті, автоматизованою логістикою», – йдеться в релізі компанії, присвяченому запуску.
Рон Скотт з Технологічної ради Арізони в коментарі 12 News зазначив, що Арізону нарешті визнали як одну з локацій для розвитку інновацій, і що компанія Білла Гейтса вдало вибрала місце для такого проекту – в тому числі, завдяки транспортній розв’язці.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас