Революційна пропозиція від Ідея Банку: вигідні перекази коштів між Польщею та Україною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Революційна пропозиція від Ідея Банку: вигідні перекази коштів між Польщею та Україною

Фінтех і Картки
247
Відтепер Клієнти мають можливість відчути переваги приналежності Ідея Банку до міжнародного фінансового холдингу – Гетін Холдингу. З 16 жовтня в Банку діє унікальна пропозиція для українців в Польщі, яка включає в себе подвійну вигоду – міжнародне банківське обслуговування та переказ коштів Польща-Україна. Спільний проект Ідея Банку з польським Гетін Банком – це спеціальна пропозиція для громадян України, які планують подорож до Польщі або вже перебувають там і хочуть швидко, безпечно, а головне – недорого переказувати кошти в Україну своїм родичам та знайомим, або на свій особистий рахунок. До 15 січня 2018 року перекази в рамках цієї програми безкоштовні. Окрім можливості здійснювати вигідні перекази, клієнт має змогу відчути переваги спеціального обслуговування – спрощена схема відкриття рахунку та оформлення платіжної картки в польському Банку, консультування українською або російською мовами за телефоном спеціальної інформаційної лінії, доступ до сучасної системи Інтернет-банкінгу та можливість використання мобільного додатку, для управління власними коштами будь-де та будь-коли.
“Налагодження співпраці між Ідея Банком Україна та Гетін Банком, який спеціалізується в обслуговуванні фізичних осіб в Польщі було природнім кроком у використанні бізнес-потенціалу обох організацій” – зазначив Піотр Качмарек, Голова Правління Гетін Холдингу. “Пропозиція безкоштовних переказів з Гетін Банку до Ідея Банку Україна це новаторське рішення і значне заощадження часу і грошей для осіб, які зацікавлені в частих переказах коштів в Україну” – додав він.
Гетін Банк є роздрібною маркою Гетін Нобл Банк, одного з десяти найбільших банків у Польщі. Акції установи котируються на Варшавській фондовій біржі. Гетін Банк регулярно відзначається експертами галузі та представниками засобів масової інформації як одна з успішніших установ. У вересні Банк було знову визнано одним з лідерів якості обслуговування у престижному рейтингу “Дружній Банк” видання Newsweek.
“Ідея про побудову тісної співпраці з польським банком виникла на хвилі впровадження безвізового режиму та зростання кількості українців, які подорожують до Польщі чи працюють там. Після проведеного аналізу, ми дійшли висновку, що на ринку небагато вигідних пропозицій для задоволення потреб таких клієнтів. Переважають високі тарифи для здійснення переказів, складні схеми відкриття рахунків в Польщі для нерезидентів, обслуговування виключно польською мовою. Через ці фактори невелика кількість українців користувалася послугами банків в Польщі, більшість надавали перевагу ризиковим інструментам передачі коштів. Нашою метою було створити пропозицію, яка вирішує ці питання і дає клієнтові можливість зручного користування банківськими послугами” – зазначає Володимир Малий, Член Правління ПАТ “Ідея Банк”, Директор з розвитку бізнесу.
В рамках цієї програми ми створили для клієнтів спеціальний картковий пакет Card Blanche Transfer, який передбачає отримання переказів, безкоштовне відкриття і відсутність комісії за конвертацію злотого в гривню, безкоштовне обслуговування за умови активного використання послуг пакету. В рамках пакету відкриваються два рахунки – в гривнях та польських злотих, видається картка, встановлюється вигідний курс конвертації отриманих польських злотих в гривню, а комісія за зняття коштів становить лише 1%. Якщо ж клієнт активно розраховується карткою і не знімає коштів готівкою, то взагалі не платить комісій за отримання переказу.
Знаючи реквізити отримувача коштів по рахунку Card Blanche Transfer в польських злотих, клієнт може звернутися у будь-яке відділення Гетін Банку в Польщі і оформити Рахунок «Прості Засади» та здійснити переказ коштів. Процедура оформлення дуже проста. Клієнт може також оформити заявку онлайн, з ним зв’яжеться консультант Гетін Банку – для зручності українською або російською мовою і призначить зустріч у найближчому відділенні, а таких відділень мережа польського банку нараховує понад 400. Для відкриття рахунку потрібно мати тільки один документ – закордонний паспорт або карту перебування. Рахунок «Прості Засади» повністю безкоштовний, якщо його власник здійснить хоча би одну платіжну операцію карткою в місяць (незалежно від суми). Клієнт не платить жодних комісій за ведення рахунку, оформлення картки, здійснення переказів в Інтернет-банкінгу та мобільному банкінгу (в межах польської банківської системи), а також за видачу коштів зі всіх банкоматів в Польщі. Картка видається відразу у відділенні під час відкриття рахунку.
До кінця року вже у 15 відділеннях Гетін Банку, розташованих в 5 найбільших містах Польщі, клієнт – українець зможе спілкуватися з консультантом українською мовою. У випадку виникнення мовних труднощів, підтримку забезпечує спеціальна інформаційна лінія, доступна українською або російською мовами з 8.00 до 18.00 з понеділка по п’ятницю. Звичайно, перед підписанням договору, кожен клієнт може ознайомитися зі зразками документів українською мовою. Додатково клієнти, які користуються мережею банкоматів PlanetCash можуть вибрати для зручності україномовну функцію обслуговування банкомату.
В рамках співпраці з Групою Гетін Холдинг власники рахунку «Прості Засади» можуть користуватися безкоштовними переказами до Ідея Банку Україна. Кошти надійдуть на рахунок отримувача вже наступного робочого дня.
Зручною перевагою для українців, які працюють в Польщі, є також можливість перерахування зарплати роботодавцем на відкритий в Гетін Банку рахунок «Прості Засади». Тоді клієнт вільно і безпечно може користуватися своїми коштами – частину може переказувати родичам в Україну, частиною розраховуватись в торгових мережах, зручно поповняти рахунок. Важливо, що клієнт може переказувати кошти як на свій рахунок Сard Blanche Transfer в Ідея Банку Україна, так і на рахунки інших клієнтів Ідея Банку, які оформили цей пакет.
Це перший спільний проект Ідея Банку Україна з польським банком. Ми плануємо розширяти співпрацю і готувати нові пропозиції для задоволення потреб наших клієнтів.
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас