«Ми б розкололи спільноту і завадили зростанню біткоїна»: хардфорк SegWit2x скасовується — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Ми б розкололи спільноту і завадили зростанню біткоїна»: хардфорк SegWit2x скасовується

Фінтех і Картки
1043
Автори проекту SegWit2x повідомили про скасування хардфорка, який повинен був відбутися в найближчі вісім днів. Ініціатори заявили, що не змогли дійти до консенсусу в спільноті.
У серпні група розробників оголосила про плани провести хардфорк біткоїна, збільшивши розмір блоку, що «видобувається» в блокчейні біткоїна, з 1 МБ до 2 МБ. Втім, автори проекту SegWit2x визнали, що так і не змогли досягти консенсусу в спільноті.
«Ми хотіли плавно поліпшити біткоїн. І хоча ми віримо в необхідність збільшення розміру блоку, є більш важливі речі, на яких варто сфокусуватися — зокрема, на збереженні єдності спільноти. На жаль, абсолютно очевидно, що на сьогодні ми не змогли прийти до єдиної думки щодо запропонованих нами змін. Продовжуючи подальший рух в цьому напрямку, ми б розкололи спільноту і завадили б зростанню біткоїна. Це ніколи не було метою SegWit2x», — заявили ініціатори хардфорка.
Автори проекту SegWit2x вірять, що в майбутньому збільшення розміру блоку буде необхідним. «Коли це відбудеться, ми сподіваємося, що спільнота збереться разом і знайде рішення», — додали розробники.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас