НБУ пропонує оновити порядок реєстрації та ліцензування банків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ пропонує оновити порядок реєстрації та ліцензування банків

Казна та Політика
120
Національний банк України пропонує оновити порядок реєстрації та ліцензування банків, відкриття відокремлених підрозділів відповідно до нових вимог законодавства.
Про це повідомляє прес-служба НБУ.
«Національний банк України пропонує привести у відповідність до законодавства норми Положення про порядок реєстрації та ліцензування банків, відкриття відокремлених підрозділів. З цією метою НБУ розробив проект постанови Правління Національного банку України «Про затвердження Змін до Положення про порядок реєстрації та ліцензування банків, відкриття відокремлених підрозділів», – йдеться в повідомленні.
Внесення змін обумовлено приведенням норм Положення №306 у відповідність до нових вимог законодавства. Зокрема, йдеться про зміни до Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення рівня корпоративного управління в акціонерних товариствах” та до Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання печаток юридичними особами та фізичними особами-підприємцями”.
Проектом передбачено внесення змін до Положення про порядок реєстрації та ліцензування банків, відкриття відокремлених підрозділів, затвердженого постановою Правління Національного банку України від 08 вересня 2011 року №306 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 18 жовтня 2011 року за №1203/19941. Проект та Аналіз регуляторного впливу цього проекту пропонуються для громадського обговорення.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас