Фотостудія Lightfield, або як працює ефективна реклама — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фотостудія Lightfield, або як працює ефективна реклама

Світ
688
Що може об’єднувати два відомі кожному вислови – «Краще один раз побачити, ніж сто разів почути»? і «Реклама – рушій торгівлі!» Відповідь на це запитання знають фахівці, які працюють у новій київській фотостудії Lightfield Productions. Надаючи широкий спектр послуг, вони спеціалізуються на проведенні рекламних фотосесій, які і об’єднують ці два знамениті висловлювання.
Рекламна фотосесія в Lightfield
Заснована навесні 2017 року фотостудія Lightfield Productions, відкрила свої двері для клієнтів, які зацікавлені в отриманні якісного рекламного продукту. Для проведення професійних рекламних фотосесій, вона готова запропонувати масштабні локації, готові інтер’єрні рішення, простір, що легко трансформується, необхідний реквізит, цифрові фотоапарати, освітлення і все необхідне. Але найголовніше – Lightfield здатна забезпечити бездоганну організацію фотосесії і креативні ідеї для її проведення. Завдяки досвіду і майстерності фотографів, стилістів, візажистів, перукарів, костюмерів, ретушерів та інших талановитих фахівців вона допоможе кожному бажаючому створити ексклюзивні рекламні фотографії. Фотографії, які наочно демонструють і продають.
Фотостудія Lightfield, або як працює ефективна реклама
Рекламна, або комерційна фотографія, – це дуже тонкий і в міру витончений інструмент поширення інформації і впливу на думку людини. Вона здатна розповідати, переконувати і стимулювати до дії навіть природжених скептиків. Розміщена в загальнодоступному місці, або випадково попалася на очі, рекламна фотографія здатна надовго залишитися в пам’яті людини і змусити її зробити необхідну дію – купити товар, скористатися послугами, підписатися на розсилку, приєднатися до партії і т.д. Саме тому створення фотографій для реклами необхідно розглядати, як складний технічний, творчий і психологічний процес, яким досконало оволоділи фахівці київської студії Lightfield Productions.
Фотостудія Lightfield, або як працює ефективна реклама
Ефективна реклама може коштувати дешево!
І це не чергове висловлювання. Це принципова політика компанії Lightfield, яка робить ставку на доступні послуги та їх низьку вартість. Фото для бізнесу, предметна фотозйомка, бізнес-фотосет і маса інших пакетів послуг доступні як великим бізнесменам, так і підприємцям-початківцям. Таким чином, діяльність нової фотостудії не лише затребувана, але і користується неймовірною популярністю як в самій столиці, так і за її межами. А якщо врахувати той факт, що фахівці компанії не обмежують своє креативне мислення стінами студії і можуть виїхати в будь-яку точку Києва або України, то стає цілком зрозумілим весь той хайп, яким оточене її відкриття.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас