В Uber показали роботу літаючого таксі, яке запустять у 2020 році (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Uber показали роботу літаючого таксі, яке запустять у 2020 році (відео)

Технології&Авто
1103
Компанія Uber показала відео з концепцією роботи літаючого таксі, яке можна буде викликати за допомогою додатка для замовлення автомобіля.
Про це повідомляє The Verge.
Після виклику пасажир повинен піднятися на дах одного з хмарочосів, де є спеціальні майданчики для літаючих таксі, і пройти на посадку, приклавши смартфон до зчитувача на турнікеті. Всіх пасажирів будуть супроводжувати співробітники компанії.
Директор по продукції Uber Джефф Холден сказав, що компанія додала третє місто для тестування таксі в 2020 році – до Далласу і Дубаї приєднався Лос-Анджелес.
Він також зазначив, що компанія уклала угоду з NASA, щоб створити нову систему контролю пересування по повітрю, в тому числі і для автономних транспортних засобів.
Компанія представила концепцію літаючого таксі в 2016 році, проте літаючі таксі ще не готові до експлуатації. У квітні 2017 року компанія оголосила, що демонстраційні польоти почнуться в 2020 році, а повний запуск – ще через три роки.
Глава Tesla Ілон Маск в інтерв’ю Bloomberg заявив про ризик, що “літаюче таксі” впаде і вб’є когось. Холден назвав слова Маска “спонтанною і випадковою заявою”.
“Ми вивчили цю концепцію і впевнені, що вона стане альтернативою звичайним машинам. Ми виконали велику роботу, і ми можемо будувати стоянки і досягти декількох тисяч рейсів за день”,- прокоментував Джефф Холден, директор по продуктах Uber.
За матеріалами:
Espreso.tv
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас