Новий процесинг УКРГАЗБАНКУ пройшов сертифікацію міжнародних платіжних систем — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий процесинг УКРГАЗБАНКУ пройшов сертифікацію міжнародних платіжних систем

Фондовий ринок
392
УКРГАЗБАНК вже отримав сертифікат на роботу власного процесингового центру у міжнародних платіжних системах Visa International, MasterCard Worldwide та національній платіжній системі «ПРОСТІР».
Створюючи сучасні банківські продукти, постійно вдосконалюючи форми та методи обслуговування клієнтів, Банк запроваджує інноваційні банківські технології, забезпечує довгостроковий сталий розвиток та безперебійну роботу системи. Власний процесинговий центр УКРГАЗБАНКУ значно розширить можливості впровадження сучасних платіжних технологій та дозволить у короткі терміни створювати і пропонувати клієнтам нові затребувані ринком продукти й послуги, а також активно нарощувати обсяги емісії платіжних карток та розвивати мережу їх обслуговування.
Для підвищення рівня безпеки карткових операцій клієнтів Банку були проведені сертифікації відповідності стандартам безпеки PCI-DSS та PIN Security VISA.
«Наявність власного процесингового центру суттєво підвищує якість надання послуг, дозволяє пропонувати клієнтам новітні платіжні технології, послуги та інструменти, а також забезпечити швидкість та безпеку розрахунків, а головне – забезпечить абсолютний контроль якості та технологічності надання наших послуг. Переконані, що вже незабаром наші клієнти відчують усі переваги переходу УКРГАЗБАНКУ на власний процесинговий центр», – зазначила Інна Тютюн, заступник Голови Правління Банку.
До цього часу УКРГАЗБАНК користувався послугами стороннього процесингу на умовах аутсорсингу. Банк вже завершив тестування власного процесингу, наразі відбувається поетапна міграція платіжних карток та термінального обладнання.
Функціональні можливості власного процесингового центру вже дозволили Банку запропонувати клієнтам нові послуги, зокрема:
•безконтактні картки PayPass/PayWave;
•eCommerce (обслуговування Інтернет торговців);
•транскордонні карткові перекази.
Надалі УКРГАЗБАНК планує розвивати на базі платформи власного процесингу дистанційні канали банківського обслуговування (інтернет та мобільний банкінг), а також програми лояльності для клієнтів.
Ліцензія НБУ №123 від 06.10.2011
https://www.ukrgasbank.com/press_center/news/11704-novyyi_protcessing_ukrgazbanka_proshel_sertifikatciyu_mejdunarodnyh_platejnyh_sistem
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас